Börja spela

Vi erbjuder tennis för alla på sina egna villkor, allt från att satsa fullt ut på sin tennis eller enbart för att få motion. Vi har gruppträningar från 7 år och uppåt i form av minitennis, tränings-, tävlingsgrupper och vuxengrupper mm.

Gruppträning

Träning som sker veckovis med utbildad tränare i grupp på 3-8 personer där fokus ligger mycket på teknikutveckling, spelförståelse och matchspel. Låter det här intressant så kan ni skicka in en intresseanmälan. Åldersgräns 7 år.

Abonnemang

Ett abonnemang hos oss innebär att man hyr en tennisbana på bestämd tid under en hel termin. Intresseanmälan görs här.

Sommartennis

Varje år anordnar vi sommartennis till en billig avgift under veckorna 25-26 och är den lättaste vägen in i föreningen. Riktar sig mest till nybörjare i åldrarna 7-13 år men alla är välkomna att anmäla sig. Erbjuds kontinuerlig träning varje vardag. Anmälan kan göras här.

Spontanspel

För att spela tennis på eget initiativ så får man skapa en inloggning på matchi som är vårat bokningssystem. Läs gärna mer om priser och erbjudanden under Boka bana”

Klubb-stege

Klubb-stegen är ett nytt projekt som tennisklubben startar igång hösten 2019 och är ett internt seriespel med olika divisioner som har upp- och nerflyt med 4 spelare i varje division där alla möter alla. Matcherna kommer att fördelas på helger och spelupplägget är 5 minuter inbollning och 55 minuter matchspel, ställningen när tiden är slut blir slutresultatet. (kan sluta t.ex. 8-4 i game). 2 omgångar / termin. Är ni intresserade av att delta kan ni göra en intresseanmälan. Åldersgräns 12 år och matcherfarenhet.

Privatträning

Hyr en av våra duktiga tränare för att jobba på specifika detaljer som du/ni vill förbättra. Möjligheten finns att vara upp till 4 personer på en lektion. Mer information om privatträning hittar ni här.