Kils tennisklubb arrangerar Tennisens dag 21/8

Kils Tennisklubb kommer den 21:a augusti klockan 14-16 att delta i ”Tennisens dag” och alla är välkomna att prova på tennis kostnadsfritt på våra utomhusbanor som finns på Sannerudsvallen. Under dagen bjuds det även på fika.

Tennishallen öppnar 10:e januari 2021

Kils TK kommer att öppna upp hallen för allmänheten igen söndag den 10:e januari men vi ber er att följa våra rekommendationer som är listade nedan:
•Max 10 personer får vistas i lokalen samtidigt
•Vi ser helst att ni spelar singel i möjligaste mån, men absolut MAX 4 spelare per bana
•Bara aktiva får vistas i lokalen
•Omklädningsrum är stängda, ombyte och dusch sker hemma. Ta med allt ut till tennisbanan (jacka, ytterskorna osv)
•Ingång vid omklädningsrummen där ni kommer in via kod som ni hittar i bokningsbekräftelsen. Utgång är dörren vid trappan upp till läktaren, allt för att förhindra trängsel
•Efter avslutat spel, avlägsna er själva direkt så efterföljande spelare kan beträda banan när deras tid startar
Med vänlig hälsning,
Styrelsen för Kils TK

Tennishallen stänger under perioden 23 dec - 9 jan

Styrelsen för Kils TK har, utifrån nya Corona-rekommendationer, tagit beslutet att stänga tennishallen under perioden 23 dec-9 jan. Klubben vill på så sätt bidra till att minska smittspridningen i samhället. Även årets jullovstennis ställs in. Styrelsen kommer ha ett möte inför den 9 jan och bedöma om hallen kan öppnas igen och aktiviteterna återupptas. De personer som haft abonnemang under hösten berörs inte utan kan fortsätta använda dessa året ut. Rekommendationen är dock att endast spela singel och inte dubbel

Kils Tennisklubb anslutna till Sponsorhuset

Nu är Kils Tennisklubb anslutna till Sponsorhuset, och du som lär sig deras enkla koncept har samtidigt chans att skrapa fram stora vinster.
Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege så får du en Trisslott och stödjer samtidigt Kils Tennisklubb med 50 kr!
Via Sponsorhuset så kan du sedan handla från över 600 nätbutiker – varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Kils Tennisklubb. Win-win för alla helt enkelt.

Börja använda Sponsorhuset och få din Trisslott här:

Idag (15/11) startar vår hemmaturnering Fryken-Spelen som kommer pågå under hela helgen. Det kommer att bli massor av tennis i Kils tennishall på Stenåsen. Mer information om tävlingen hittar ni här.

A-laget säkrade nyss seriesegern efter en fin 3-1 vinst borta mot Brottkärr. Laget gick därmed helt obesegrade genom hela serien. Nästa år väntar seriespel i division 1 utomhus (högsta serien) samt division 3 inomhus.

1:a singel: Karl-Fredrik – Andre (…)

Nu avslutar vi höstlovet efter mängder av aktiviteter / läger för våra medlemmar och inbjudna spelare. Väldigt roligt att så många valde att köra extra under lovet hos Kils TK, totalt har 34 barn och ungdomar deltagit på klubbens arrangerade halvdags-läger som gick under vardagarna (…)

A-laget vann bortamatch mot Varberg!

A-laget har idag spelat match i Varberg och tog sin fjärde raka vinst i serien med totalt 3-1 i matcher. En omgång återstår som spelas kommande helg borta mot Brottkärr.
Grattis och lycka till att säkra seriesegern nästa helg!

Pojar/flickor 10 laget vann mot Karlstad

Pojkar/Flickor 10 laget har idag spelat match borta mot Karlstad. Det blev en klar seger med totalt 5-1 i matcher. Grattis till en fin vinst Maja, Allie, Emilia, Adis, Villiam!

Spela videoklipp

A-laget har idag besegrat Kungsbacka TK med 3-1 i matcher och har satt sig själva i ett väldigt bra läge inför de kommande bortamatcherna.
Resultaten blev följande: (…)

2 seriespelsomgångar har idag spelats i västserien för Kils TK. Blev dessvärre förlust i båda omgångarna.

P12 hade hemmamatch mot Karlstad och matchen slutade 1-5.

F14 spelade (…)

Tre seriematcher i helgen

I helgen är det tre seriematcher som ska spelas. På lördag klockan 14:00 spelar F14 mot Karlstad på bortaplan och samtidigt spelar P12 även de mot Karlstad fast på hemmaplan. A-laget gör sin sista hemmamatch mot Kungsbacka som startar klockan 12:00 på söndag. Kom gärna förbi och stötta våra spelare!

Intensiv seriespelsperiod just nu för Kils TK. 3 nya matcher spelades idag.

A-laget tog emot ett sjukdomsdrabbat Lerums TK och vann med klara 4-0 i matcher. Stabila insatser från samtliga. Kungsbacka(…)

Seriespel har även pågått idag. Kils TK’s A-lag spelade en jämn seriematch mot gästande Hönö TS. Slutresultatet skrevs till 3-1 i matcher efter en del dramatik i sista dubbelmatchen. Kil lyckades tillslut knipa den viktiga dubbelmatchen och (…)

Det har varit många seriematcher för Kil igång under dagen, både i västserien och svenska tennisserien.
F14-laget tog emot Karlstads TK och stod för en stark insats och vann med 3-0 i matcher.
Grattis Alva och Hanna! (…)

Seriepremiär för A-laget

På söndag den 13/10  kl. 12:00 gör A-laget seriepremiär i Svenska tennisserien division 4 och Hönö Tennissällskap står för motståndet. Kom gärna till Kils tennishall och se på bra tennis samt heja på grabbarna.

Idag (6/10) har det varit mycket tennis i Kils Tennishall. Dagen startade med match för Herrar motion som tog emot Grums TK. Gästerna var för starka och lyckades vinna med klara 4-0 i matcher, många bra bollar och en spännande dubbel där Kil var (…)

Under helgen har P12-laget spelat match mot Sommaro TK i västserien. Det blev seger med 5-1 i matcher.
Stort grattis Jonatan och Patrik!

På söndag spelar herrlaget match mot Grums TK med start kl 10.00 följt av Pojkar/Flickor 10 som tar emot Hammarö TK med start kl 14.00.

Välkomna till Kils Tennishall!

Hoppas alla har haft det bra under sommaren. Nu kör vi slutspurten av grustennisen innan vi flyttar in vår verksamhet till tennishallen den 26:e augusti. När höstterminen startar kommer det ske en höjning av träningsavgiften, den kommer att höjas från 450:- till 500:-. Vill även passa på att tillägga att detta är vår första höjning på över 15 år.